Dropbox Business Blog Nederland — Bescherm je account beter met een beveiligingscontrole

Je leest nu Bescherm je account beter met een beveiligingscontrole
Delen 
18 augustus, 2017 — 1 minuten leestijd

Bescherm je account beter met een beveiligingscontrole

Achter de schermen zijn onze beveiligingsteams altijd druk bezig om je Dropbox veilig te houden. Maar wist je dat er ook een aantal simpele stappen zijn die je kunt nemen om jezelf te beschermen? Vandaag kondigen we met trots de lancering aan van onze beveiligingscontroletool, waarmee je in een paar minuten je account beter kunt beveiligen.

Je kunt met de beveiligingscontroletool in een handomdraai belangrijke beveiligingsinstellingen en herstelmogelijkheden van je account controleren en wijzigen. Met de tool kun je eenvoudig:

  • Je e-mailadres verifiëren zodat je weet welk e-mailadres je moet gebruiken als je je wachtwoord opnieuw wilt instellen.
  • De apparaten en webbrowsers controleren waarop je bent aangemeld bij je account en ze verwijderen als je ze niet meer gebruikt.
  • Gekoppelde apps controleren die toegang hebben tot je account.
  • Je wachtwoord bijwerken als je denkt dat je account misschien is gehackt of als je hetzelfde wachtwoord voor een andere website hebt gebruikt.

We zijn blij je een nieuwe manier te kunnen bieden om te zorgen dat je belangrijke werk veilig is opgeslagen in Dropbox. Je kunt de beveiligingscontroletool nu meteen al gebruiken.

Meer Dropbox Nieuws

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.