Dropbox Business Blog Nederland — Bouw je eigen digitale etalage

Je leest nu Bouw je eigen digitale etalage
Delen 
10. juli 2017 — 2 minuten leestijd

Bouw je eigen digitale etalage

Toni Horn en Julian Baladurage zijn Dropbox-klanten en medeoprichters van MBJ. Zij geven leiding aan een snelgroeiende organisatie die tientallen kleine bedrijven helpt met hun digitale transformatie. Julian, een voormalig winnaar van jonge ondernemer van het jaar, zegt dat veel mensen klanten verliezen omdat ze de impact onderschatten op hun bedrijf van een goede online aanwezigheid. Toni voegt dat “de meerderheid niet realiseert dat online de winkeletage is van deze tijd”.

Daarom richtte het stel eind 2015 WaaS op, websites as a service, een unieke manier om websites te ontwerpen, bouwen en beheren. Voor al die bedrijven die het lastig vinden de eerste stap in hun digitale reis te zetten, ontwikkelden zij de missie om het makkelijker te maken voor alle bedrijven – hoe jong of hoe oud ook – om een krachtige online aanwezigheid te creëren. Het idee groeide van concept naar klein bedrijf en van klein bedrijf naar een middelgroot mondiaal bedrijf met twintig medewerkers en drie internationale vestigingen.

Volgens Toni heeft 'digital' iedereen meer kansen gegeven, ook kleine bedrijven kunnen nu groot denken en de strijd aangaan met de grote spelers in hun branche: “In dit nieuwe digitale tijdperk kunnen wij de allerbeste talenten en kennis zoeken en die inzetten waar ze maar nodig zijn. Of dat nu Dropbox is om bestanden te delen of MBJ voor het maken van een website.”

Hun advies en het mantra bij MBJ is dat eigenaren van bedrijven zich moeten richten op wat zij het beste kunnen en ‘digital’ de rest laten doen. Als jij wilt concurreren en je bedrijf sneller laten groeien, dan moet je “de sprong wagen en digitaal gaan – om klanten te vinden en online met hen de verbinding aan te gaan.”

Lees meer over MBJ op de website, maar bekijk eerst de video die we met hen maakten.

Meer Klantverhalen

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.