Dropbox Business Blog Nederland — Breng chat en content samen met Dropbox Paper voor Slack

Je leest nu Breng chat en content samen met Dropbox Paper voor Slack
Delen 
12 september, 2017 — 3 minuten leestijd

Breng chat en content samen met Dropbox Paper voor Slack

Teams werken tegenwoordig voortdurend samen, of er nu wordt gebrainstormd, gedelegeerd of feedback wordt gegeven. Vaak betekent dat echter dat teamleden constant moeten wisselen tussen verschillende vensters en programma's, wat veel gedoe oplevert. Tools zouden een team niet in de weg moeten staan, maar hen juist moeten helpen concentreren op het werk. Met dit in ons achterhoofd kondigen we een nieuwe integratie aan van Dropbox Paper, dé plek voor je team om werk te creëren en delen, met Slack, een digitale werkplek die je verbindt met de mensen en tools waarmee je elke dag werkt.

Met Dropbox Paper voor Slack blijven je content en gesprekken altijd op de juiste plek terwijl je tussen de twee tools schakelt, zodat je team en de teams waarmee zij samenwerken altijd op één lijn zitten en informatie eenvoudig kunnen vinden.

Zodra je Paper en Slack hebt gekoppeld, kun je rechtstreeks vanuit Slack het volgende doen:

  • Een Paper-link in Slack plakken voor een gedetailleerd voorbeeld

Slack geeft automatisch de titel, eerste alinea's en eerste afbeelding van het document weer. Je ziet ook wie het document als laatst heeft bijgewerkt en wanneer dit is gebeurd.

  • Type '/paper new [naam]' om een nieuw Paper-document te maken, rechtstreeks in het chatvenster van Slack

Zet ideeën meteen op papier, in plaats van ze later proberen te ordenen.

  • Type '/paper [zoektermen]' in Slack om te zoeken naar Paper-documenten die je hebt gemaakt

We zijn er ook trots op dat deze nieuwe integratie zal werken in Slack Shared Channels, een nieuwe Slack-functie waarmee teams kunnen samenwerken met andere bedrijven en groepen.

We lieten Patreon de integratie voor de lancering uitproberen. Patreon verandert de manier waarop creatievelingen hun brood verdienen. Daarom is het dus extra belangrijk dat iedereen op dezelfde golflengte zit, met content en gesprekken op één plek. Het team gebruikt Slack en Paper de hele dag door; om te brainstormen, voorstellen te bekijken en nieuwe ontwerpen te delen voor hun snel groeiende groep creatievelingen.

“Slack gebruiken we voor directe communicatie en al onze uitgewerkte documenten zetten we in Paper. Het is fantastisch dat we nu de twee in één hebben”, aldus Christine Donaldson, creator marketingmanager bij Patreon. “Er zit veel minder tijd tussen het besluit ergens een document voor te maken en echt aan de slag gaan met je team. We houden daarom veel meer tijd over om samen met ideeën te komen.”

We zijn trots teams als Patreon te kunnen helpen hun beste werk te leveren, met Dropbox Paper voor Slack. Je kunt de integratie nu ook zelf proberen.

Meer Dropbox Nieuws

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.