Dropbox Business Blog Nederland — De adidas Group gebruikt Dropbox Enterprise om productiviteit te verhogen

Je leest nu De adidas Group gebruikt Dropbox Enterprise om productiviteit te verhogen
Delen 
1. februari 2017 — 2 minuten leestijd

De adidas Group gebruikt Dropbox Enterprise om productiviteit te verhogen

De adidas Group is een van ’s werelds grootste sportmerken met meer dan 55.000 werknemers over de hele wereld. Als leider in de markt voor sportartikelen en met teams die over de hele wereld samenwerken, heeft de adidas Group een krachtig collaboration platform nodig om zaken effectief en veilig voor elkaar te krijgen. Daarom melden we met gepaste trots dat de adidas Group Dropbox Enterprise succesvol heeft geïmplementeerd om zijn medewerkers eenvoudiger te laten samenwerken.

Met dank aan de beste synchronisatie van Dropbox hebben werknemers snel en betrouwbaar toegang tot hun data. Dat betekent naadloze samenwerking met collega’s over de gehele wereld en vanaf ieder apparat.

“Bij de adidas Group willen we onze medewerkers de beste tools bieden om hun werk te kunnen doen”, zegt Sören Schmidt, directeur Collaboration & Mobile bij de adidas Group. “Bij het zoeken naar een technische oplossing om de manier waarop mensen samenwerken te veranderen, waren gebruiksvriendelijkheid en eenvoud belangrijke criteria voor ons. De enthousiaste manier waarop werknemers Dropbox Enterprise omarmden, bevestigde dat we de juiste keuze hadden gemaakt.”

En dat is een keuze die steeds meer bedrijven maken. Met Dropbox Enterprise krijgen de adidas Group en andere organisaties een platform voor samenwerken waarmee medewerkers al bekend zijn en dat ze graag gebruiken. Bovendien biedt het robuuste beheermogelijkheden die de IT-afdeling de security tools geeft die ze nodig hebben. Dropbox Enterprise biedt IT-beheerders geavanceerde controlemogelijkheden en volledig inzicht in hoe data wordt benaderd en gedeeld, met grootzakelijke beveiligingsopties die hun gegevens veilig stelt.

Met Dropbox Enterprise kunnen werknemers van de adidas Group hun belangrijkste gegevens overal inzien en naadloos informatie delen en creëren met verschillende teams. We zijn benieuwd welke topprestaties we, met de steun van ons enterprise-brede collaboration platform, van de adidas Group mogen verwachten.

Om meer te lezen over hoe je de productiviteit in jouw organisatie kunt verbeteren, bezoek je de Dropbox Enterprise website.

Meer Klantverhalen

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.