Dropbox Business Blog Nederland — De universitaire uitdaging: innovatie met cloudtechnologie

Je leest nu De universitaire uitdaging: innovatie met cloudtechnologie
Delen 
16. maart 2017 — 1 minuten leestijd

De universitaire uitdaging: innovatie met cloudtechnologie

Een universitaire opleiding is niet nodig om te weten dat dankzij technologie studenten tegenwoordig heel anders leren, maar hoe is het leven op de universiteit voor de IT-managers die bij proberen te blijven?

Wij bezochten UCISA om erachter te komen welke grote thema’s en uitdagingen er spelen voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor de IT-dienstverlening aan universiteitsstudenten.

De roep om innovatie is luid. de strijd tussen universiteiten verhevigt en de verwachtingen van betalende studenten stijgen. Adrian Ellison, IT-directeur aan de universiteit van West-Londen zegt het als volgt: “Studenten lopen altijd twee stappen vooruit op wat ik probeer te doen.  Zij vinden online altijd wat ze nodig hebben om te kunnen doen wat ze willen doen.”

Neil Randall van Southampton Solent University zegt: “Onze applicaties en diensten moeten eruit gaan zien als de digitale media-beleving die studenten nu al hebben.”

Wat is dan de uitdaging van 2016 voor IT-managers aan universiteiten en hoe kunnen zij een of zelfs twee stappen voor blijven? Bekijk de samenvatting in onze UCISA-video.

Meer Educatie

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.