Dropbox Business Blog Nederland — We delen het verhaal van een vluchteling

Je leest nu We delen het verhaal van een vluchteling
Delen 
4. juli 2017 — 2 minuten leestijd

We delen het verhaal van een vluchteling

De actuele gebeurtenissen met betrekking tot vluchtelingen, maken ons bewust van het belang om na te denken over en in actie te komen voor mensen die zijn verdreven uit hun thuisland.

Soms is het moeilijk om de omvang te bevatten van wat er gaande is in landen als Syrië en Irak. Daarom willen we het verhaal van één gezin delen.

Via onze klant, the International Refugee Assistance Project (IRAP), kwamen we in contact met Abdullah Hussein. Abdullah werkte in zijn thuisland Irak als tolk voor het Amerikaanse leger. Hij werd het doelwit van extremisten, en vroeg IRAP om hulp. Dit is zijn verhaal.

Abdullahs verhaal ligt ons na aan het hart. De ouders van onze medeoprichter Arash Ferdowsi kwamen tijdens de Iraanse Revolutie naar de VS. Hij is slechts een van vele Dropbox-medewerkers met familie die naar Amerika immigreerde, dus wilden we meer weten over het werk dat IRAP over de hele wereld doet. Op het hoofdkantoor van Dropbox ontvingen we gisteren Becca Heller, de medeoprichtster van IRAP, en Farah Marcolla, een voormalige klant van IRAP, die sindsdien in de VS woont. We hebben het gehad over hun achtergrond en de stappen die we moeten ondernemen om deze crisis te verlichten. De beelden van deze bijeenkomst kun je hier terugzien.

Wil je meer weten over het werk van IRAP met Dropbox Business, lees hier dan verder.

Meer Klantverhalen

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.