Dropbox Business Blog Nederland — Doe waar je goed in bent en doe het digitaal

Je leest nu Doe waar je goed in bent en doe het digitaal
Delen 
24. maart 2017 — 2 minuten leestijd

Doe waar je goed in bent en doe het digitaal

Het Britse MKB is verantwoordelijk voor een indrukwekkende 47 procent van de totale omzet van de private sector en daarmee heeft het een grote impact op de Britse economie. In Nederland was dat in 2015 zelfs 61 procent.  Daarom onderzochten wij wat een impact heeft op hen. Om twee inzichtelijke vliegen in een klap te slaan, spraken we met MBJ London, een groeiend MKB-bedrijf dat andere MKB-ers helpt te groeien met behulp van technologie. Zij legden het ons als volgt uit…

“Kleine bedrijven kunnen heel groot zijn met de juiste online strategie,” zegt Michelle Laterman, Excecutive Director bij MBJ London, dat websites levert als een dienst en niet als eenmalige aankoop. Deze aanpak houdt twee revolutionaire veranderingen in voor de online marketing voor kleine bedrijven.

Ten eerste. Door maatwerkwebsites te ontwikkelen zonder dat een grote investering vooraf nodig is, kunnen kleine bedrijven vanaf de start op een betaalbare manier een groot online publiek bereiken en aanspreken. Ten tweede beheert MBJ al het ‘digitale gedoe’ van systeem backups tot en met beveiliging en SEO. Daarmee nemen zij een grote last van de schouders van bedrijven die vooral druk zijn met uitbreiden en groeie

En hoe gebruikt MBJ zelf de kracht van technologie zodat anderen door kunnen gaan met hun dagelijks werk? Hier komt Dropbox om de hoek kijken.

Samenwerking is de sleutel tot succes voor MBJ, samenwerking tussen webdesigners en projectmanagers, de teams op locatie en de klant. Met Dropbox kunnen alle teams zich concentreren op het ontwerpen van klantoplossingen, in de wetenschap dat de logistiek van het geheel en de projectsamenwerking, naadloos verloopt.

Daarbij is Dropbox schaalbaar, wat uitstekend past bij MBJ’s eigen uitbreidingsplannen met het openen van kantoren in Europa en de VS. “Je hebt een heel team in verschillende plaatsen en verschillende tijdzones en toch werkt iedereen aan hetzelfde doel, in dezelfde bestanden!” aldus Michelle. Dat is pas echt groei door technologie.

Wil je meer weten over het gebruik van alles digitaal door MBJ London, bekijk dan de video. En wij zijn dol op succesverhalen uit het MBK, dus stuur ons je verhalen op EuropeBlogs@dropbox.com.

Meer Klantverhalen

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.