Dropbox Business Blog Nederland — Dropbox Connect Amsterdam: hier begint de toekomst van de werkplek

Je leest nu Dropbox Connect Amsterdam: hier begint de toekomst van de werkplek
Delen 
9. mei 2017 — 2 minuten leestijd

Dropbox Connect Amsterdam: hier begint de toekomst van de werkplek

Twee weken geleden organiseerden we Dropbox Connect in Londen – en wat was dat een geweldige middag. Maar als Nederlander ben ik heel blij dat we vandaag de deuren open gooien voor Dropbox Connect Amsterdam – ons eerste jaarlijkse klantevenement in Nederland.

Bij Dropbox werken we met bedrijven die de manier waarop zij werken opnieuw uitvinden. In de tien jaar van ons bestaan heeft de cloud de mogelijkheden rondom samenwerking op het werk tot grote hoogtes gebracht. Vandaag de dag helpen wij kleine en grote bedrijven inzien hoe betere samenwerking de aanjager kan zijn voor groei en vooruitgang.

Zoals Maaike Doyer zegt, CFO van het Nederlandse bedrijf Business Models Inc: “Wendbaarheid is de sleutel om jouw bedrijf sneller te laten groeien. En met de juiste middelen – en de juiste toepassing – kunnen kleine bedrijven een concurrentievoordeel veroveren op gevestigde, loggere, grote organisaties.”

Wij hoorden van Maaike hoe Business Models Inc Dropbox gebruikt voor samenwerking met partners en het uitbreiden van het klantenbestand in Nederland. Ook hoorden we hoe Dropbox het Nederlandse bedrijf Thuisafgehaald helpt om mensen in de buurt met elkaar te verbinden met zelfgekookte maaltijden.

Op Dropbox Connect Amsterdam 2017 komen we vandaag samen met klanten en partners, om te ontdekken welke kansen de toekomst hen te bieden heeft. Het programma is indrukwekkend met visionairs, onderhoudende sprekers en meerdere interactieve middagsessies, waardoor het er nu al naar uit ziet dat 9 mei net zo’n succes wordt als Dropbox Connect Londen 2017.

Op het podium staan onder andere Eelco Osinga, directeur New Business & Focus Sales van KPN en Richard Perez, Director, Technology Integration & Strategy bij News Corp. Beide zullen praten over hun ervaringen als Dropbox-klant en hoe de cloud hen geholpen heeft samen te werken en processen te vereenvoudigen voor hen zelf en voor hun teams.

We organiseren ook meerdere rondetafelsessies, waaronder een met Onno Koole, Group Marketing & Communications Director bij DeBoer. Onno gaat het hebben over de digitale toolkit die zijn team gebruikt voor het ontwerpen en opzetten van grote evenementen en over MijnDeBoer, het klantenportal dat DeBoer bouwde met de API van Dropbox.

Aanwezigen krijgen ook de kans meer te weten te komen over de impact van de veranderende Europese privacywetgeving (GDPR) op Nederlandse bedrijven en hoe zij zich kunnen voorbereiden. Het wordt een drukke middag in Amsterdam.

We zullen genoeg samenvattende blogs posten en video’s met hoogtepunten. Houd dit blog dus in de gaten.

Author: Philip Lacor, Vice President of EMEA, Dropbox

Meer Dropbox Nieuws

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.