Dropbox Business Blog Nederland — Dropbox uitgeroepen tot 'leider' in Gartner Magic Quadrant 2017

Je leest nu Dropbox uitgeroepen tot 'leider' in Gartner Magic Quadrant 2017
Delen 
8. augustus 2017 — 4 minuten leestijd

Dropbox uitgeroepen tot 'leider' in Gartner Magic Quadrant 2017

Download Gartner’s rapport uit 2017 Magic Quadrant for Content Collaboration Platforms” hier.

Als toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van informatietechnologie biedt Gartner inzichten die IT-managers en leidinggevenden helpen geïnformeerde beslissingen te nemen. Elk jaar beoordeelt Gartner’s Magic Quadrant leveranciers in een bepaald marktsegment op basis van de volledigheid van hun visie en hun vermogen om deze tot uitvoer te brengen. Vandaag kondigen we met trots aan dat Gartner Dropbox voor het tweede jaar op rij tot 'leider' heeft uitgeroepen.

Volgens het rapport van Gartner uit 2017 genaamd ‘Magic Quadrant for Content Collaboration Platforms’, “bieden leiders een volwassen aanbod dat voldoet aan de vraag van de markt. Ze hebben laten zien te beschikken over de visie die nodig is om hun marktpositie te behouden terwijl de eisen veranderen. Het kenmerk van leiders is dat ze zich focussen op en investeren in hun aanbod om zo de markt aan te voeren en de algehele richting ervan te sturen. Leiders zijn de leveranciers om in de gaten te houden als je wilt begrijpen hoe het nieuwe aanbod kan evolueren. Karakteristiek voor leiders is dat ze beschikken over een aanzienlijke en tevreden klantenkring en dat ze duidelijk zichtbaar zijn in de markt. Door hun grootte en volwassenheid zijn ze in staat om relevant te blijven terwijl de markt verandert. Als het publiek van een brede markt uiteenlopende eisen stelt, voldoen leiders hier over het algemeen aan met brede ondersteuning. Het lukt ze echter niet altijd om te voldoen aan de eisen van verticale markten of andere gespecialiseerde marktsegmenten.”

Volgens ons zijn dit de sterke punten van onze onderneming:

  • Snelle, betrouwbare bureaubladclient voor synchroniseren , aangestuurd door geoptimaliseerde LAN-, delta-, streaming- en slimme synchronisatie.
  • Toegewijde infrastructuur voor opslag, waaronder onze 10 regionale versnellers en 14 points-of-presence in de VS, Europa en Azië.
  • Groot ecosysteem van ontwikkelaars en partners, inclusief duizenden app-integraties die zijn ontwikkeld naast ons contentplatform.
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor IT-beheerders, gebruikers en het team ons positief beoordelen.

“Benoemd worden tot een leidend platform voor samenwerking aan content is erkenning voor het werk dat we doen om de manier waarop moderne teams samenwerken te verbeteren” — Rob Baesman, Senior-manager Productmanagement bij Dropbox.

Vandaag de dag zijn er meer dan 500 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 200.000 Dropbox Business-klanten die vertrouwen op ons platform om ideeën te noteren, feedback te krijgen en samen te itereren. Dropbox perkt de frustratie en miscommunicatie in die teams in de weg kan staan door als brug te fungeren tussen stappen op verschillende platformen, zoals het maken, feedback geven, het organiseren en distribueren.

We zetten onze missie voort om te zorgen voor één plek voor content en de bijbehorende samenwerking en we voelen ons vereerd erkend te worden als 'leider' in het rapport van Gartner Magic Quadrant for Content Collaboration Platforms van 2017. Voor meer informatie kun je een kopie van het Gartner-rapport downloaden.

Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het volledige document. Het document van Gartner is op verzoek verkrijgbaar via Dropbox.

Gartner doet geen aanbevelingen voor enige leverancier, enig product of enige dienst weergegeven in diens onderzoekspublicatie, noch adviseert het gebruikers van technologie om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste scores of enige andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder eventuele garanties van de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner Peer Insights-beoordelingen zijn de meningen van individuele eindgebruikers, gebaseerd op hun eigen bevindingen en vertegenwoordigen niet het standpunt van Gartner of gelieerde ondernemingen.

Gartner 2017 Magic Quadrant for Content Collaboration Platforms, Monica Basso, Karen A. Hobert, Michael Woodbridge

Meer Dropbox Nieuws

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.