Dropbox Business Blog Nederland — Hulp voor de meest ambitieuze ondernemers in Australië

Je leest nu Hulp voor de meest ambitieuze ondernemers in Australië
Delen 
7 september, 2017 — 3 minuten leestijd

Hulp voor de meest ambitieuze ondernemers in Australië

Blackbird Ventures heeft zich tot doel gesteld om de beste Australische ondernemers in het zonnetje te zetten. Het team van Blackbird biedt ondersteuning aan meer dan 40 verschillende nieuwe Australische bedrijven door winnende ideeën te belonen met vermogenskapitaal. Geliefde Australische merken zoals Canva, Red Bubble en Shoes of Prey maken allemaal deel uit van het portfolio van Blackbird, dat nog steeds verder wordt uitgebreid.

Blackbird is, wat de bedrijfsactiviteiten betreft, een goed geoliede machine. Het team in Sydney regelt voor meerdere bedrijven en ondernemers in heel Australië het beheer van enorme gegevenshoeveelheden en samenwerking door middel van Dropbox Business. De vraag is nu dus waarom Blackbird heeft gekozen voor een moderne infrastructuur waarbij de cloud op de eerste plaats komt, en niet voor traditionelere oplossingen zoals een NAS of bestandsserver.

Veilige samenwerking

Wanneer je werkzaamheden vooral bestaan uit het verwezenlijken van de dromen, ambities en baanbrekende ideeën die mensen hebben, dan is het van groot belang dat alle informatie veilig is en blijft. Het Blackbird-team gebruikt een combinatie van tweestapsverificatie, beheerelementen en instellingen voor delen om ervoor te zorgen dat informatie vertrouwelijk blijft.

'Mensen vertrouwen hun uitvindingen aan ons toe, zeer vernieuwende dingen, en we slaan deze dingen op in onze Dropbox. Het is van cruciaal belang dat die bestanden veilig zijn opgeslagen,' aldus Joel Connolly, chef Community bij Blackbird Ventures.

Efficiëntere bedrijfsvoering

Dropbox fungeert als het centrale 'brein' van Blackbird. Hier worden bestanden opgeslagen zodat mensen er samen aan kunnen werken, waardoor het team minder e-mails hoeft te verzenden en het juiste versienummer van het bestand kunnen bijhouden.

'Dit is een enorme verandering ten opzichte van de situatie van een paar jaar geleden, toen bijna elk bedrijf zijn eigen bestandsserver op kantoor had staan. Zonder Dropbox zouden we veel meer e-mailen en problemen hebben met versiebeheer,' zegt Rick Baker, medeoprichter van Blackbird Ventures.
Dropbox Business geeft ook rust in onverwachte omstandigheden. Als je voorheen een laptop kwijtraakte, betekende dat altijd een ernstige vertraging van je werk. Met Dropbox Business kan het team nu back-ups maken en snel doorgaan als er iets onverwachts gebeurt.

Mobiele teams

Ondernemers ondersteunen in heel Australië betekent dat het team continu onderweg is. Met een portfolio van bedrijven van Sydney tot Perth, en alle steden daar tussenin, moet het team onderweg via hun mobiele telefoons, tablets en laptops toegang kunnen hebben tot informatie.

Wij gingen met Blackbird Ventures in gesprek over de manier waarop Dropbox Business het mogelijk maakt voor het team om de volgende generatie internationale ondernemers goed op weg te helpen.

Meer Klantverhalen

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.