Dropbox Business Blog Nederland — Infographic: Is mijn creatieve werk goedgekeurd of blijf ik in rondjes lopen?

Je leest nu Infographic: Is mijn creatieve werk goedgekeurd of blijf ik in rondjes lopen?
Delen 
2. juni 2017 — 1 minuten leestijd

Infographic: Is mijn creatieve werk goedgekeurd of blijf ik in rondjes lopen?

Afwezige lijnmanagers, afgekeurd in een commissie, opeens moet alles anders… dit zijn maar een paar redenen waarom je marketingmateriaal blijft hangen in het goedkeuringsproces. Als je het gevoel hebt dat je in rondjes blijft lopen en dat je project maar niet afkomt, dan is deze infographic speciaal voor jou.

 

Meer Marketing

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.