Dropbox Business Blog Nederland — Introductie van nieuwe functies die teamwork vergemakkelijken

Je leest nu Introductie van nieuwe functies die teamwork vergemakkelijken
Delen 
30 augustus, 2017 — 3 minuten leestijd

Introductie van nieuwe functies die teamwork vergemakkelijken

Van je eureka-moment tot je eindpresentatie: het creatieve proces verloopt niet altijd van een leien dakje. De kunst is om zoveel mogelijk obstakels te vermijden. Je hebt dus manieren zitten uitwerken die je moeten helpen vinden wat je nodig hebt voor een optimale samenwerking met je collega's. Vandaag onthullen we nieuwe functies die het gemakkelijker maken om je meest gebruikte bestanden te vinden, bij te blijven met je projecten en vlot samen te werken als een team. Nu vind je alles wat je nodig hebt op één plaats, met actuele informatie die makkelijk te vinden is. Wat is er nieuw?

Vind snel wat je zoekt dankzij de vernieuwde startpagina

Dankzij onze vernieuwde startpagina heb je al je bestanden en activiteiten op één plaats. Hij ordent je werk en helpt je te focussen op het allerbelangrijkste. En voor de eerste keer zie je meer dan alleen maar bestanden op je startpagina. Je ziet er ongelezen activiteiten in bestanden en Paper-documenten, inclusief opmerkingen, waar en hoe vaak iets gedeeld is en @vermeldingen. Je startpagina zal de bestanden of Paper-documenten markeren die je onlangs hebt bekeken, als belangrijk aangeduid, bewerkt of op eender welk platform geüpload - of je nu op het internet werkt of je mobiele toestel. (Nu beschikbaar voor de Dropbox-app voor iOS en binnenkort ook voor Android).

Volg de voortgang van een project in elk stadium

Als je met gedeelde bestanden werkt, kan de status van een project van uur tot uur veranderen. En hoe meer mensen er op je project zitten, hoe meer verwarring er kan zijn. Om die verwarring te vermijden, roepen we de komende weken een nieuwe functie in het leven die laat zien wanneer iemand veranderingen aan een bestand heeft aangebracht. Wanneer je online een voorbeeldweergave van een bestand bekijkt, zullen jij en je team een nieuwe tabblad zien, waarin wordt weergegeven wie bestanden heeft toegevoegd, bewerkt, hernoemd of verplaatst. We hebben het ook gemakkelijker gemaakt om samen te werken, ongeacht het type bestand dat je deelt. Met Dropbox kun je nu voorbeeldweergaves bekijken van meer types van bestanden, waaronder Sketch en een breder scala aan RAW-foto's. Zelfs als een teamgenoot Sketch niet heeft geïnstalleerd, kunnen ze het werk nog steeds bekijken en opmerkingen achterlaten. Er is ook goed nieuws voor wie onderweg werkt: deze functies om voorbeeldweergaves van bestanden te bekijken zijn nu ook beschikbaar voor je mobiele apparaat.

Vereenvoudig creatie en samenwerking dankzij de nieuwe Paper-hulpmiddelen

Met Dropbox Paper zit je altijd op dezelfde golflengte. Paper geeft teams een centrale plaats om samen te creëren, zonder te moeten schakelen tussen een heleboel apps om bepaalde content te vinden. Vandaag introduceert Paper nieuwe integraties van ontwerphulpmiddelen, die gebaseerd zijn op onze huidige tools, een nieuw API-eindpunt en een aantal functies die het gemakkelijker maken om georganiseerd te blijven en te vinden wat je nodig hebt.

  • Voorbeeldweergaves van Sketch-ontwerpbestanden bekijken zonder Paper af te sluiten
  • Figma-content in Paper-documenten opnemen
  • Paper-documenten creëren of bewerken in apps van derden met een nieuw API-eindpunt
  • Onderweg mobiele mappen creëren
  • Inhoud beter ordenen met verbeterde verwijder- en archieffuncties
  • Vind meteen het juiste document dankzij de Paper-voorbeeldweergaves

Wil je weten hoe deze nieuwe functies je team kunnen helpen creëren en beter samenwerken? Begin dan met het verkennen van onze vernieuwde startpagina op dropbox.com.

 

Meer Dropbox Nieuws

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.