Dropbox Business Blog Nederland — Kom naar Dropbox op The Digital Dutch 2017

Je leest nu Kom naar Dropbox op The Digital Dutch 2017
Delen 
4. april 2017 — 2 minuten leestijd

Kom naar Dropbox op The Digital Dutch 2017

Als geboren en getogen Nederlander voel ik altijd een zekere trots wanneer ik hoor over prestaties en successen van Nederlandse bedrijven, zeker wanneer het Dropbox-klanten zijn.

Eerder dit jaar mocht ik het verhaal vertellen van Thuisafgehaald, een innovatief en briljant initiatief uit Nederland. Het is opgericht om mensen te helpen - waar ter wereld ze ook wonen - om hun zelfgekookte maaltijden te delen met mensen in de buurt. Het bedrijf werd (bijna per ongeluk) opgericht door Marieke Hart en haar echtgenoot en won in 2016 de Heldcare-prijs voor ondernemerschap in welzijnswerk.

En dan is er PHYSEE, een Nederlands bedrijf dat de PowerWindow ontwikkelde. Dit is een gepatenteerd transparant raam dat licht omzet naar energie en in de markt wordt gezet als een oplossing voor energieproblemen in de wereld. Het team gebruikt Dropbox in het productieproces van de ramen, voor duidelijke communicatie met de constructiebedrijven en samenwerking in de voortschrijdende ontwikkeling van design.

Dit zijn de redenen waarom wij niet alleen The Digital Dutch bijwonen, maar ook sponsoren. Gedurende twee dagen verwelkomt KPN 1.600 Nederlandse zakenmensen in een van de grootste locaties van het land, Theater Hangaar in Katwijk aan Zee.

Het is geen geheim dat The Digital Dutch een van de belangrijkste evenementen aan het worden is voor de zakelijke gemeenschap in Nederland. Het helpt bedrijven hun weg te vinden in de digitale wereld. Maar terwijl ik mijn tas pak voor een congres van twee dagen, vind ik het ongelofelijk spannend te weten dat delen van het evenement mogelijk gemaakt zijn met Dropbox Business.

Van content tot belettering, van ontwerp en productie tot de kaartjes en organisatie: alles is samengekomen en opgeleverd door samenwerking. Of het nu ging om de logistiek afstemmen met leveranciers, eisen rondom branding aftimmeren met het designteam of ideeën brainstormen met sprekers, Dropbox heeft een rol gespeeld.

Ik kan niet wachten om het hele programma in zijn volle glorie te zien en Nederlandse bedrijven te ontmoeten die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de nationale economie. Mocht u er ook zijn, kom dan beslist langs om een praatje te maken met het team en met mij. Kijk hier voor het programma dat we voor u in petto hebben.

Mocht u tot die tijd alvast willen weten wat Dropbox kan doen voor uw bedrijf, kijk dan hier.

Author: Philip Lacor, Vice President of EMEA Sales, Dropbox

Meer Dropbox Nieuws

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.