Dropbox Business Blog Nederland — De motor achter de renovatie van het Britse Hoover-gebouw

Je leest nu De motor achter de renovatie van het Britse Hoover-gebouw
Delen 
20 december, 2017 — 2 minuten leestijd

De motor achter de renovatie van het Britse Hoover-gebouw

De vraag naar kwalitatief goede huizen is hoog in Groot-Brittannië en dit creëert een enorme groeimarkt voor bouwbedrijven die dat soort woningen kunnen leveren. Wanneer dergelijke projecten vrijkomen willen ontwikkelaars samenwerken met bedrijven die ze kunnen vertrouwen.

Dus toen het renovatieproject voor het Hoover-gebouw in Londen voorbij kwam, bleek IDM Properties de juiste partij. Niet alleen om het contract binnen te halen, maar ook om het Art Deco-gebouw te transformeren tot bijzonder mooie appartementen.

“We waren dolblij toen we het Hoover-project binnenhaalden,” zegt Jonathan van IDM Properties,” En toen realiseerden we ons wat het eigenlijk inhield. Het gaat hier om een monument en we moesten voor de verbouwing dus rekening houden met de daarbij horende eisen. Het was dus cruciaal dat we ons hielden aan de opgelegde eisen en regelgeving. Samenwerken in Dropbox maakte dat een stuk eenvoudiger.”

Om iedereen betrokken te houden bij zo’n groot en belangrijk project was niet eenvoudig. Samen met Dropbox IT-partner IP6net vond IDM de oplossing om alle partners, aannemers, architecten en onderaannemers op dezelfde lijn te houden, met oplevering als stip op de horizon.

“Gelukkig had IP6net ons al laten kennismaken met Dropbox Business, we gebruikten het al een tijdje voor projectbeheer,” zegt Jonathan. “Om iedereen bij de tijd te houden en op de juiste koers is net zo eenvoudig als het delen van een bestand. Iedereen werkt altijd met de laatste versie van de bouwtekeningen en de teams in het veld worden allemaal continu op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.”

Om meer te weten over de hulp van IP6net aan IDM Properties bij de renovatie van het Hoover-gebouw met behulp van Dropbox, bekijk dan de video hierboven.

Ben je daarentegen een reseller met interesse in het verkopen van Dropbox, bezoek dan ons partnerportaal voor meer informatie.

Meer Klantverhalen

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.