Dropbox Business Blog Nederland — Nieuwe samenwerking tussen Dropbox en de universiteit van Manchester

Je leest nu Nieuwe samenwerking tussen Dropbox en de universiteit van Manchester
Delen 
22. februari 2017 — 2 minuten leestijd

Nieuwe samenwerking tussen Dropbox en de universiteit van Manchester

Bij Dropbox horen we veel van hoogleraren, onderzoekers en digitale experts bij universiteiten over hoe de cloud campussen helpt om flexibeler, innovatiever en kosteneffectiever te worden.

Adrian Ellison, IT-directeur bij de Universiteit van West-Londen, vertelt ons dat in zijn beleving “studenten altijd twee stappen voorlopen op wat ik probeer te doen. Ze vinden altijd de beste online oplossing om te doen wat ze willen doen.”

Dat is herkenbaar bij het University College Noord-Denemarken – een van de eerste universiteiten in de wereld die volledig in de cloud werkt. Rene Storgaard Madsen, projectleider, vertelde ons dat “klanttevredenheidsonderzoeken lieten zien dat hoewel we steeds meer tijd spendeerden aan het onderhouden van onze kernactiviteiten, medewerkers en studenten nog steeds niet gelukkig waren.”

Voor het University College Noord-Denemarken bood de migratie naar de cloud de mogelijkheid om CSAT-scores te verbeteren, de diensten te leveren die werden gevraagd door een nieuwe generatie studenten en kosten te besparen – allemaal tegelijkertijd

Op andere plaatsen laten Dropbox-klanten, zoals Dr Noam Lesham aan de Durham Universiteit, zien dat een overstap naar de cloud veel eenvoudiger is dan verwacht. Dr Noam vertelde dat “de transitie veel makkelijker en intuïtiever was dan verwacht, aangezien ons team al bekend was met Dropbox en het al eerder had gebruikt. Dropbox hielp ons te zien wat er allang was.”

We hopen dat dit gevoel door de universiteit van Manchester – een van de grootste en meest progressieve onderwijsinstituten in de wereld – wordt gedeeld, nu het heeft aangekondigd dat het Dropbox Business beschikbaar heeft gemaakt voor medewerkers.

Caronline Hargreaves van de IT Services-afdeling bij de universiteit zegt: “We hebben Dropbox Business ingezet om ervoor te zorgen dat de universiteit, haar studenten, medewerkers, onderzoekers en wereldwijde partners ideeën van wereldklasse kunnen blijven leren, onderwijzen en innoveren op een veilig manier zonder onderbrekingen.”

IT Services bij de universiteit heeft zichzelf ten doel gesteld om voorop te lopen als het gaat om technologische voortgang voor onderwijsinstituten. “We willen de prestaties, robuustheid en veerkracht van de IT-systemen op de universiteit continu blijven verbeteren. En Dropbox Business voldeed aan al onze eisen”, vervolgt Hargreaves.

Verder in 2017 lijkt het onvermijdelijk dat steeds meer onderwijsinstellingen koplopers als de universiteit van Manchester zullen vergezellen in de zoektocht voor verbeterde wendbaarheid en samenwerking. Dus, om te ontdekken waarom meer dan zesduizend onderwijsinstellingen wereldwijd Dropbox gebruiken en hoe jouw universiteit kan profiteren, klik hier.

Meer Klantverhalen

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.