Dropbox Business Blog Nederland — Samen sterker: Hoe Slack en Dropbox teamcommunicatie eenvoudiger maken

Je leest nu Samen sterker: Hoe Slack en Dropbox teamcommunicatie eenvoudiger maken
Delen 
4. december 2017 — 2 minuten leestijd

Samen sterker: Hoe Slack en Dropbox teamcommunicatie eenvoudiger maken

Iedereen heeft hun eigen favoriete manier van communiceren. Veel gebruiken graag verschillende hulpmiddelen voor verschillende taken. Daarom gelooft Dropbox dat taken makkelijker worden waneer je apps beter samenwerken. Miljoenen mensen gebruiken Slack om zich te verbinden met de mensen en tools waar ze elke dag mee samenwerken. Dropbox is een samenwerkingsverband aangegaan met Slack om een meer naadloze ervaring te bieden, zodat werk direct met teamgenoten kan worden gedeeld op plaatsen waar ze al communiceren. Zo kunnen ze helpen teamsamenwerking te vereenvoudigen.

Links plakken voor direct delen

Wanneer je Dropbox met Slack verbindt, kun je bestanden met teamgenoten delen op plaatsen waar je al aan de slag bent. Je kunt direct toegang krijgen tot je Dropbox-bestanden door een Dropbox-link te verzenden of te uploaden in een Slack-gesprek.

Blijf gesynchroniseerd en up-to-date

Je bestanden blijven gesynchroniseerd zodat je team altijd de laatste versie van een bestand heeft, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beheren van de versiegeschiedenis.

Toegang beveiligen

Dropbox en Slack werken samen om vertrouwd delen eenvoudig te maken. De originele deelvoorkeuren van je bestanden worden bewaard, zodat alleen de juiste mensen toegang hebben.

Eenvoudig zoeken

Deze gezamenlijke oplossing stelt je ook in staat snel te vinden wat je zoekt. Elk bestand dat je deelt wordt automatisch geïndexeerd, zodat het makkelijk is om later terug te vinden. Je kunt direct via Slack zoeken op bestandsnaam, de persoon die het gedeeld heeft of de inhoud van je bestand.

Wanneer je de juiste apps kiest en deze verbindt met een platform zoals Dropbox, kunnen jij en je team je productiviteit verhogen.

Meer Tips

Let op: soms bloggen we over nieuwe producten of eigenschappen voordat ze uitgebracht zijn,
ende timing en extra functionaliteit van deze eigenschappen kunnen afwijken van wat hier wordt gedeeld.
De beslissing om onze diensten af te nemen moet worden gemaakt op de producten
en kenmerken die op dat moment beschikbaar zijn.